Het kan voorkomen dat je niet tevreden bent met je product of dat je deze graag wilt omruilen met een ander product. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om je bestelling te retourneren.

Bestelling retourneren
Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na het aanmelden van je retour heb je 14 dagen de tijd om het terug te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten van ons teruggestort. Enkel de kosten voor retour van jouw adres naar ons zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €3,95 – €7,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder waarmee je het pakketje retour stuurt. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen viaΒ info@annadesy.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangt van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzondering maatwerk
Het kan zijn dat je producten via deze webwinkel koopt, die op maat gemaakt worden. Denk dan aan speciale verzoeken op alle fronten, deze maatwerk producten (epoxy) kun je bestellen door ons even een e-mail te sturen wat de wensen zijn. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.