Welkom op ANNADESY
Nieuws

Welkom op ANNADESY

bij Merle Hebing op Nov 23, 2022

Het begin

ANNADESY is een webshop met de leukste cadeau artikelen voor een ander of jezelf. We zijn gestart met wenskaarten en notitieblokjes, deze hebben wij zelf ontworpen. Al snel kwamen daar zelfgemaakte sieraden en artikelen van epoxy bij. Hieruit is onze webshop ontstaan. 

Nu hebben we uitgebreid met leuke cadeau artikelen en nog meer sieraden. Niet alles is meer zelfgemaakt, maar de epoxy items wel! En dit zal zeker zo blijven. 

ANNA is een van de doopnamen van Merle. Van hieruit zijn we verder gaan brainstormen en daaruit is ANNADESY ontstaan. ANNADESY is een ‘begrip’ geworden. 'Deze ketting komt van ANNADESY’ of 'deze leuke onderzetters van epoxy zijn van ANNADESY’. Meer weten over ons? Bekijk de over ons pagina. 

Meer ANNADESY

Naast onze webshop is ANNADESY ook op markten en braderieën te vinden met een kraam. Ook hier is meer over te lezen op onze braderieën pagina. Hier vind je de braderieën waar we de komende periode staan en wat je zoal kan vinden op onze kramen. We vinden het altijd gezellig om onze klanten in het echt te ontmoeten en een praatje te maken. 

Op deze pagina gaan we jullie dus op de hoogte houden van onze nieuwe ontwikkelingen, nieuwe items en meer nieuwtjes rondom ANNADESY. Heel veel plezier met het lezen van onze blogs en tot snel! 

Liefs Thijs en Merle