Valentijn cadeau tips
Nieuws

Valentijn cadeau tips

bij Merle Hebing op Jan 18, 2023

Tegenwoordig is iedereen gelijk en is het niet meer dat alleen de man de vrouw verrast tijdens Valentijn. Het is nu ook andersom! Wat kun je doen om elkaar te verassen of elkaar te geven?

Wat te doen op Valentijnsdag?

Valentijnsdag valt dit jaar op een dinsdag. Op deze dag van de liefde zullen veel restaurants misschien wel vol zitten. Wees er dus op tijd bij om een reservering te maken als je dat graag wilt. Hoe romantisch is het bijvoorbeeld om daar te eten met je lover omdat je elkaar er ontmoet hebt, je eerste date hebt gehad of gewoon een andere herinnering hebt aan dat restaurant. 

Je kunt die dag ook een heerlijk avondje thuis organiseren. Een lekker hapje en drankje. Leuk om bijvoorbeeld voor elkaar iets lekkers te maken. Je favoriete snack van je lover. En daarna samen op de bank genieten van het lekkers. Netflix en chill. Dan snappen jullie hem wel ;).

Heb je de dinsdag allebei vrij is een dagje uit ook lekker. Ga bijvoorbeeld samen naar de sauna, een wandeling maken of bezoek een stad waar jullie graag samen komen. Alles maakt het speciaal op 14 februari. 

Wat te geven op Valentijnsdag?

Een cadeautje hoort er ook bij op Valentijnsdag. Een lieve kaart waarin een handgeschreven boodschap staat voor je lover is super mooi. Ook kan je zo een secret lover laten weten dat je hem of haar wel ziet staan. 

Vrouwen

Voor vrouwen is een bloemetje, chocolade of een fles wijn altijd goed. Maar wat dacht je bijvoorbeeld van iets anders? Onze 'geluks thee' is ook een lief cadeautje om te geven.  

Een mooi sieraad is voor elke vrouw een top cadeau. Wij hebben verschillende kettingen, armbanden, ringen en oorbellen. Verras je liefde met een schattig kettinkje met een hartje eraan. De liefde spat ervan af.

Mannen

Voor mannen ligt het soms moeilijk om wat te vinden. Hoewel ik denk dat met het bovenstaande een man ook blij is. In plaats van wijn zal het misschien een pakket bier worden en een ketting met een hartje kan een stoere armband worden. 

Maar ook een spelletje geven kan leuk zijn voor je vriend of een handige kleine gadget zoals een koptelefoon, een pasjeshouder of een usb stick in de vorm van een superman. Hoe grappig?!

Mocht je toch nog willen rondneuzen en kijken wat er mogelijk is. We hebben een speciale Valentijn pagina gemaakt. Met alle lieve kaarten en cadeautjes voor Valentijnsdag. 

Met wie vier jij Valentijn?

Liefs Thijs en Merle