Kerstcadeautjes van ANNADESY
Nieuws

Kerstcadeautjes van ANNADESY

bij Merle Hebing op Dec 07, 2022

Kerstmis vinden wij een gezellige tijd. De warmte binnen en de kou buiten gelaten. Een mooie boom in huis en nog meer gezellige kerstversiering. Liggen er bij jouw cadeautje onder de boom? Bij ons wel. Kleine cadeautjes, dat dan wel. Gewoon een klein gebaar tijdens de feestdagen. 

Kerstcadeau's 

Niet iedereen viert Kerstmis met cadeautjes. Wij vinden het altijd wel leuk om elkaar iets kleins te geven tijdens de feestdagen. We vieren vaak Sinterklaas en Kerst in één. En dat dan tijdens Kerstmis. 

In onze webshop vind je kleine schattige cadeautjes. Op zoek naar een uniek cadeau? Bekijk eens onze epoxy pagina. De producten van epoxy worden met de hand gemaakt. En hierdoor dus uniek. 

Kerstcadeautjes van ANNADESY

Een sleutelhanger met de letter van je naam. Dit kan een klein en leuk cadeautje zijn. Iedereen heeft wel een sleutelbos waar deze leuke letters aan kunnen. Of kies voor een sleutelhanger met je horoscoop. Ook deze kunnen perfect aan een sleutel gemaakt worden. Zo verlies je deze misschien ook niet meer. 

Epoxy 

Veel epoxy items hebben een marmer look. Kijk maar eens naar onze marmeren onderzetters. Deze zijn er in het goud of zilver. Net als een zeepdispenser, geurstokjes houder, kandelaar of HOME letters. Super gaaf om hier een set van te maken en als cadeau aan te bieden. 

Thee

Een theedrinker in de familie of vriendengroep? We hebben ook hele originele losse thee verpakkingen. Nu heel toepasselijk: Winterse thee. Deze thee heeft de smaak van appel, kaneel en vanille. Heel erg fijn om met het koude weer te drinken.

En zo zijn er nog meer verschillende theetjes te vinden onder onze ‘cadeaus pagina’. Ook hele leuke kaarsen staan hier op. Deze passen perfect in de marmeren kandelaar van epoxy. 

Sieraden

Nog op zoek naar een cadeau voor je moeder, vriendin, tante, nicht of beste vriendin. Welke vrouw wordt nou niet blij van een sieraad? Bekijk onze kettingen, armbanden, ringen en oorbellen eens. Daar zit vast en zeker een mooie gift bij. 

Een cadeautje met de feestdagen hoeft niet groot te zijn. Zeker niet. Een klein gebaar kan al heel fijn zijn. En de warmte, gezelligheid en familie bij elkaar met kerst is ook al een mooi cadeau. 

Wij gaan ook snel op zoek naar een klein cadeau voor elkaar. En gaan verder vooral genieten van al het warms en magisch wat kerst met zich mee brengt. Hele fijne feestdagen en geniet ervan! 

Hoe ga jij Kerstmis dit jaar vieren?

Liefs Thijs en Merle