Cadeautje geven? Check onze verpakking tips!
Nieuws

Cadeautje geven? Check onze verpakking tips!

bij Merle Hebing op Jan 04, 2023

Op onze nieuwe pagina met verpakkingsmateriaal staan super schattige zakjes. We hebben ze in verschillende maten, materialen en opdrukken. 

Onze favorieten zijn de zakjes met roze hartjes en bloemetjes erop. Deze schattige cellofaan zakjes gebruiken wij zelf ook veel. Om bijvoorbeeld een epoxy sleutelhanger in te doen. Zo kan deze op een leuke manier aan een klant meegegeven worden.

De cellofaan zakjes met stippen gebruiken wij vaak om sieraden in te doen. Dit staat ook heel erg schattig. Zo zijn je oorbellen of armbandjes ook goed beschermd. 

De zakjes kun je dus super goed gebruiken om kleine cadeautjes in te verpakken. Een sleutelhangertjes, een ring of een klein chocolaatje en noem maar op, het kan in het schattige cellofaanzakje.  Zo is je cadeautje goed beschermd en ziet het gelijk er leuk uit om te geven.

Heb je een wat groter cadeautje? We hebben ook wat grotere papieren zakjes met stippen. Deze zijn er in verschillende kleurtjes. Kijk wat je leuk vindt staan bij je cadeautje. Eventueel een schattige strikje erop en je hebt een cute cadeautje om te geven.

Al een beetje je gedachte bij Valentijnsdag? Je kunt je lover verrassen met een cadeautje verpakt in ons jutten zakje met een hartje erop. Dit is een zakje die je van boven aantrek met een koortje. Hier kan heel leuk een sieraad in een doosje in. Geef bijvoorbeeld een kettinkje met een hartje in het jutten harten zakje. Dubbel love

Bij ons op de webshop een leuk cadeautje voor iemand gevonden? Check dan ook even onze pagina met verpakkingsmateriaal. Zo heb je gelijk alles voor je cadeautje bij de hand. 

Liefs Thijs & Merle

 

Gerelateerde artikelen